Dagvers, in een mum van tijd

Gebroeders Michiels levert iedere dag opnieuw grote volumes verse groenten en fruit overal in Duitsland. Dankzij dagelijkse aanvoer van groenten en fruit, recht van het veld. Geen stockage van goederen, wel een supersnelle logistiek en een korte, efficiënte distributieketen, allemaal in eigen beheer.

Aanbod op maat

Het familiebedrijf is ondertussen sterk gegroeid, maar de persoonlijke aanpak uit de begindagen is gebleven. 

Gebroeders Michiels is er voor zijn klanten: vlot bereikbaar, met een aanbod dat perfect op maat is van zijn klanten, en met een onberispelijke service.

Vanuit het hart van de belangrijkste teeltgebieden

Het kloppend hart van Gebroeders Michiels bevindt zich in Sint-Katelijne Waver. Middenin een van Europa’s grootste regio’s voor serreteelt.

Maar ook andere groenten en fruit worden dagvers geleverd: in iedere regio in België is Gebroeders Michiels vertegenwoordigd en wordt alles vliegensvlug opgehaald met onze eigen logistiek.

Visie op lange termijn

Net als de telers en veilingen zijn ook de klanten langetermijnpartners bij Gebroeders Michiels. Een woord is een woord en afspraken zijn heilig. Openheid en vertrouwen zijn belangrijk en zitten in ons DNA. En daar profiteren de klanten dag na dag van.